Lomakkeet

Tältä sivulta löydät erilaisia lomakepohjia avuksesi!

Lomakkeet on tarkoitettu ensisijaisesti Yrityspalvelu Tuela Oy:n asiakkaiden käyttöön, mutta ei haittaa, vaikka niistä on apua muillekin.
Yrityspalvelu Tuela Oy ei vastaa millään tavalla lomakkeissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä ja antaa käyttöopastusta vain asiakkailleen.

Matkalaskupohja (kilometrikorvaukset ja päivärahat)

Matkalaskulomakkeella voit laskuttaa kilometrikorvauksia ja päivärahoja työnantajaltasi, yhdistykseltäsi tms. Lomakkeessa on valmiina vuoden 2019 kilometrikorvausten ja päivärahojen enimmäismäärät. Lomakkeella on myös kolme esimerkkiriviä täytettynä, älä jätä niitä omaan laskuusi. Tarkista, että kilometrikorvaus ja päivärahan summat ovat oikein. (Vuonna 2019 0,43snt/km, 19€ osapäiväraha ja 42€ kokopäiväraha.)

Kulukorvauslaskupohja (matkaliput, muut kulut)

Kulukorvauslaskulomakkeella voit laskuttaa työnantajaltasi, yritykseltäsi tai yhdistykseltäsi matkalippuja tai muita maksamiasi kuluja.

Kassakirja

Kassakirja, johon merkitään päivittäin yrityksen käteisen rahan tulot ja menot. Kurkkaa tarvittaessa myös malli kassakirjasta. Jos yritykselläsi on käytössä maksupääte, iZettle tai muita maksutapoja, niin voi olla järkevää lisätä kassakirjaan niille omat sarakkeet tai sitten kirjata kassakirjaan vain ja ainoastaan käteisen rahan liikkeet. Mieti kirjanpitäjäsi kanssa, mikä on järkevintä. Käteiskassa on syytä lisäksi täsmäyttää vähintään kuukausittain, eli laskea, että käteisenä on juuri kassakirjassa näkyvä summa.